Hoe u uw leven met doelenfocussen Het

kuntleven kan soms overweldigend zijn. Zonder een duidelijke richting zul je waarschijnlijk in een hulpeloze staat rond de planeet dwalen. Je weet niet wat je moet doen of wanneer je het moet doen. Die promotie krijg je bijna. Je zult bijna doorgaan met een idee van een miljoen dollar. Je doet bijna alles wat je altijd al wilde doen. Dit is echter absoluut geen manier om te leven. Gelukkig is er een andere manier. Een veel betere manier eigenlijk.

Om het leven te leiden dat je kiest, moet er structuur zijn. Je leven moet orde hebben als je wilt slagen. Het is bewezen dat de beste manier werkt om doelen te stellen. Zonder doel zult u ongelukkig zijn en een onvervuld leven leiden. Met een doel stelt u zich precies op wat u wilt. Je zult gelukkiger en vervuld zijn.

Wist je dat slechts ongeveer drie op de 100 mensen ooit daadwerkelijk beslissen over hun doel? Veel mensen gaan zonder duidelijke richting door het leven en krijgen precies waar ze zich op voorbereiden. Ze zouden kunnen zeggen: ik wou dat ik die auto kon kopen. Dit is heel wat anders dan het stellen van een doel voor de auto op een bepaalde datum. Bij de ene methode krijgt u de auto en bij de andere laat u huilend buiten het raam van de dealer staan. Welke zou je liever gebruiken? Is het een wonder dat zo’n klein percentage van de wereldbevolking een overgrote meerderheid van de rijkdom beheert? Deze minderheid is de doelgroep van de wereld. Ze vragen wat ze willen en dan ontvangen ze het.

Hoe kun je beginnen met het stellen van een doel? Er zijn een paar criteria waaraan moet worden voldaan. Allereerst moet het doel duidelijk omschreven zijn. Je kunt niet zeggen, ik wil een nieuwe auto. Je moet zeggen dat ik een gloednieuwe zwarte Mercedes wil met getinte ruiten en chromen 20 velgen. Het beeld moet absoluut glashelder zijn in je hoofd. Vervolgens moet je jezelf een tijdslimiet geven. Als je jezelf nooit vasthoudt aan een tijdslimiet, zul je het doel waarschijnlijk nooit bereiken. U moet verantwoordelijk worden gehouden. Je moet ook geloven dat je het kunt krijgen. Zonder geloof is niets mogelijk. Ten slotte moet u een onherroepelijke toezegging doen dat u het doel zult bereiken. Er is geen weg terug. Als je bij elk obstakel van gedachten verandert, krijg je nooit wat je wilt. Neem een ​​beslissing en ga ervoor. Wat heb je te verliezen?